Om Receptinspiration.se

Mediakraft är bolaget som älskar livets goda! För oss går det goda i maten och vinets tecken. Genom våra samarbetspartners sajter TaffelCooked.se och Matkärlek inspirerar vi den matintresserade med reportage, intervjuer, guider, nyheter och recept.
receptinspiration-large

På Receptinspiration vill vi inspirera dig av maten genom att blanda professionella fotografers matbilder med bloggarnas kreativa. När du väl bestämt dig för en härlig rätt klickar du dig enkelt vidare till själva receptet.

Till Receptinspiration.se, som givetvis fungerar lika bra oavsett om du besöker den från mobilen, surfplattan eller datorn, har vi även skapat ett nyhetsbrev.

Inspiration direkt till din inkorg

Med nyhetsbrevet från Receptinspiration.se får du varje vecka utvalda recept från alla våra partners. Ovanpå detta ger vi dig även erbjudande och rabatter på saker vi gillar – exklusivt bara för dig som anmält dig till vårt nyhetsbrev.

Du kan även följa Receptinspiration.se via Facebook dit vi publicerar alla våra inspirerande recept – däremot är vi noga med att inte vara ett störande moment i ditt flöde utan med avvägd mängd recept förgyller och inspirerar vi ditt Facebookflöde.

Gillar du det vi gör och du själv är aktiv på en social plattform är det fritt fram att dela med dig till din vänkrets. Om du gör det genom att pinna någon av bilderna eller tweeta ett recept är upp till dig!

Säg hej till oss!

Vi hoppas du får mycket nytta och nöje med Receptinspiration.se
Har du några frågor går det bra att höra av dig till info@mediakraft.se.